Batao Full-Service e-Commerce

Batao is een full-service e-commerce bureau dat zich met name richt op B2B bedrijven. Batao helpt bedrijven om hun online kanaal succesvol in te zetten.
Van ontwerp tot uitvoering, frontend en backend, marketing, Batao heeft alle disciplines onder 1 dak.

Website ontwerp

De website van Batao is ontworpen en ontwikkeld door Ophirah. De website is responsief en wordt dus goed getoond op zowel computers, tablets als telefoons. Dedoelgroep van batao is zowel Nederlands- als Engelstalig. De website toont automatisch de juiste taal aan de bezoekers. De site geeft een beknopt maar duidelijk overzicht van wat Batao kan en nodigt uit tot actie; vul het contact formulier in.

Corporate Identity

Ophirah was vanaf de start bij Batao betrokken. We stonden dan ook aan de wieg van de zgn. ‘Corporate Identitity’ van dit nieuwe bedrijf. Daar hoorde onder andere het kiezen van een naam en het ontwerpen van een logo bij. In het kort: Batao is een afgeleide van de Batavieren, een oud-Nederlandse stam die vermaard was om hun paardrij- en zwemkunde. Het overwinnen van obstakels zonder het doel uit het oog te verliezen maakt ook deel uit van wie Batao als bedrijf is.

Ook je huisstijl laten ontwikkelen door Ophirah?

Neem contact op