Integer Vastgoed

Integer Vastgoed selecteert de beste locaties voor de ontwikkeling van luxe appartementen, penthouses, eengezinswoningen en villa’s. Om de luxueuze uitstraling van de appartementen over te brengen op de portfolio site, heeft Integer Vastgoed de hulp van Ophirah ingeschakeld.

Website ontwikkeling

De website is volledig ontwikkeld door Ophirah. De portfolio website is compleet responsief en komt op elk apparaat helemaal tot zijn recht. Visueel is er veel aandacht besteed aan de veelzijdigheid van de projecten op de portfolio website. De kleurstellingen van het logo hebben de basis gevormd voor de vormgeving van de website, waarin het logo in zijn minimalistische vorm goed tot zijn recht komt.

Huisstijl ontwikkeling

Ophirah ontwikkelde het logo voor Integer Vastgoed. Het beeldmerk symboliseert het raamwerk van een woning dat in een driedimensionaal grid geplaatst kan worden. De kleuren kenmerken de veelzijdigheid in het woningaanbod van Integer Vastgoed.

Ook jouw huisstijl laten ontwikkelen door Ophirah?

Neem contact op

Online Marketing Beheer

Voor Integer verzorgden wij ook de complete Online Marketing. De website was responsief, dus gebruikers op computers, tablets en mobiele telefoons hebben uitstekend zicht op de informatie. De website werd dan ook als landinsgpagina gebruikt voor Adwords campagnes, met een duidelijke call-to-action. Wanneer bezoekers hun email adres hadden achtergelaten werden ze automatisch opgenomen in de database. De bijbehorende e-mailmarketing namen we ook voor onze rekening.
Dus zowel voor inbound (mensen naar je website krijgen) als outbound (database aanschrijven) kon Integer op onze expertise bouwen.