Unbound VR. De Virtual Reality Expert

Unbound VR is de online verkoopspecialist in virtual reality artikelen en is expert op het gebied van virtual reality. Unbound VR geeft advies over virtual reality en verkoopt alles uit het segment van virtual reality. Zo te denken aan:
VR brillen, VR controllers, VR guns, VR accessoires en VR treadmills.

Unbound VR website ontwerp

Website ontwerp

De complete e-commerce website van Unbound VR is ontworpen en ontwikkeld door Ophirah. De producten die worden aangeboden staan centraal in het ontwerp van Unbound VR. Op elke resolutie komt de website tot zijn recht, waardoor je eenvoudig je VR headset via de computer, laptop, tablet of mobiel kunt bestellen. Met de geïntegreerde VR brillen zoekmachine zoek je eenvoudig op je mobiele telefoon, en de daarbij passende VR brillen worden overzichtelijk getoond.

Behalve het aanbieden van VR gerelateerde producten is Unbound VR ook de website waar je alles te weten krijgt over virtual reality. Van uitleg over VR tot de beste VR games én waar je in Nederland de beste VR arcades kan vinden.

Corporate Identity

De huisstijl van Unbound VR is ook ontwikkeld door Ophirah. De ronde vormen van het logo kenmerken het futuristische principe van virtual reality. Bovendien is een vr headset geabstraheerd weergegeven in de letter ‘d’ van het logo. Diezelfde letter ‘d’ wordt tevens als beeldmerk gebruikt voor overige huisstijl uitingen.

Unbound VR logo ontwerp