Stop met het hebben van een website. Start met het behalen van online succes.

Website- en webshop-ontwerp

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de online doelen te behalen. Een responsive webdesign hoort daar vaak bij. Je website of webshop is dan ook op smartphones en tablets moeiteloos leesbaar. Ophirah gelooft echter dat jouw online communicatie draait om meer dan je website alleen. Een perfecte vertaalslag van online visie naar doelgerichte webmarketing is wat de huidige markt van je vraagt. Gelukkig hebben wij hiervoor de specialisten in huis!

Webmarketing

Wist je dat 60% van de Nederlandse huishoudens zich eerst online oriënteert op een aanschaf en maar liefst 40% van alle aankopen online plaats vindt? Ophirah helpt je, naast het bouwen van een strakke website, graag met het opstellen van een perfect onderbouwd online marketingplan. Vindbaarheid, contentmarketing, social media en e-mailmarketing zijn de aandachtsgebieden die hierbij een grote rol spelen. Gelukkig hebben wij hiervoor de specialisten in huis!

Webonderzoek

Een website kan verschillende doelen dienen. De ene keer is dat een bron voor informatie over een bekend evenement, de andere keer een eerste kennismaking met een merk. In alle gevallen is het van belang dat je website goed wordt gevonden, bezoekers de gewenste informatie gemakkelijk kunnen vinden en zich aangesproken voelen door de vormgeving en inhoud.
Website-onderzoek geeft inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw website. Dit levert duidelijke en bruikbare informatie op. Hiermee kan je website beter op je doelgroep worden afgestemd, zowel qua inhoud, navigatie als look-and-feel. Gedegen webonderzoek geeft inzicht in de online marktpositie van je website en biedt een sterk fundament voor je huidige of nieuwe website. Gelukkig hebben wij hiervoor de specialisten in huis!

Specialisten in webzaken

We zijn niet zomaar een e-commerce projectbureau. We stellen graag een projectteam voor je samen met de beste specialisten op hun vakgebied. Als je op zoek bent naar ‘een mannetje voor je website’ ben je bij ons dan ook aan het verkeerde adres. Bij Ophirah heeft elke webdiscipline zijn eigen specialist. We stellen ons graag aan je voor.

Onze disciplines

Webontwikkeling en Ecommerce

100%

Content strategie en ontwikkeling

80%

Online marketing (email, Adwords, Facebook e.a.)

90%

Applicatie ontwikkeling (SAAS)

70%

Rapportage en onderzoek

75%

"Je kan duidelijk merken dat Remco zeer veel ervaring heeft opgedaan als webwinkelier. Deze ervaring wordt nu zeer kundig ingezet zodat hij met Ophirah het beste advies kan geven wat naadloos aansluit op de behoefte van de klant. Door zijn kennis en inlevingsvermogen is het bijzonder prettig samenwerken met Remco!"

− Ruud Ouweneel, Partner manager Copernica

"Remco has a keen commercial sense combined with a good understanding of the technical side of websites. He is focused on adding value for his customers and establishes pleasant and fair relations with the people he works with. During my time working with him I've come to know him as an excellent project and product manager."

− Sander Schoneville, Partner Cart2Quote