Informatie is nog geen kennis en kennis is nog geen wijsheid.

Of doe je liever zomaar wat op je website?

1
1

Eenvoudige maar doeltreffende strategie

Je bent op zoek naar een partner die ervoor zorgt dat je grip blijft houden op de prestaties van je website. Zo krijg je aan het einde van de rit de site en de resultaten die je in eerste instantie voor ogen had, of zelfs beter!
Hoe wij daarvoor zorgen?

Stap 1. Onderzoeken

Hoe presteert je website op dit moment? Waar komen de bezoekers vandaan en wat doen ze op je website? Ophirah kijkt met een kritisch oog naar de prestaties van je website en spiegelt die aan je gestelde doelen. Tenslotte vergelijken we de resultaten met die van anderen in je branche.

Stap 2. Ontwikkelen

We maken eenvoudige en heldere illustraties om je boodschap en doelen goed in beeld te krijgen. Die input zetten we om in een aantrekkelijk en converterend design. Dat design programmeren we volgens de laatste standaarden in mooie en snelle code en functionaliteiten.

Stap 3. Lanceren

In goed overleg lanceren we je website zo snel mogelijk met alle benodigde onderdelen. Door de website snel in een live omgeving te testen hebben we een reality check en kunnen we tijdig bijsturen. Niet essentiële onderdelen voegen we stapsgewijs toe na de livegang van jouw website of webshop.

Stap 4. Meten

Worden de doelstellingen van je website behaald? Zijn er plooien die glad gestreken moeten worden? Zijn de teksten duidelijk en helpt de vormgeving mee? We kijken graag naar cijfers en analyseren waarom dingen gebeuren. Daarmee gaan we gericht aan de slag om beter te scoren.

Stap 5. Optimaliseren

We voeren een SWOT -analyse uit van je website en online marketing. Met behulp van de resultaten gaan we kleine aanpassingen en verbeteringen doorvoeren. Waar mogelijk passen we A/B testen toe om het maximale uit jouw webpagina of e-mail nieuwsbrief te halen.

Stap 6. Meer bezoekers

We bespreken de verbeterde prestaties van je website met je, uitgedrukt in de online doelen (bijvoorbeeld meer sales). Nu is het tijd om snel meer bezoekers naar je website te brengen. Die nieuwe bezoekers komen op een betere website, die nog meer resultaat boekt.

"Ik zie nu exact wat er online gebeurt en de aanvragen stromen binnen."

− Eric Haan, a.s.r. vastgoed ontwikkeling, marketing manager

"Ik word nu overladen met nieuwe aanvragen van geïnteresseerden."

− Jorien van Santen leukehuizen.nl, makelaar
3207
Online Conversies
168
Opgeleverde websites
439
Kopjes Espresso
41
Adwords campagnes